Wprowadzenie

Niniejsza Polityka prywatności ma na celu pomóc ci lepiej zrozumieć, w jaki sposób zbieramy, używamy i przechowujemy Twoje dane osobowe. Od czasu do czasu możemy aktualizować niniejszą Politykę prywatności, aby odzwierciedlić na przykład zmiany w naszej polityce prywatności lub inne przyczyny operacyjne, prawne lub regulacyjne. Jeśli wprowadzimy istotne zmiany do niniejszej Polityki prywatności, powiadomimy o takich zmianach, publikując zmienione zasady w tej Witrynie oraz, w razie potrzeby, w inny sposób. Kontynuując korzystanie z tej witryny lub usługi pomocy technicznej po opublikowaniu tych zmian, użytkownik wyraża zgodę na zmienione zasady.

Jakie informacje zbieramy i dlaczego?

  • Zbieramy Twoje imię i nazwisko, nazwę firmy, adres, adres e-mail, numery telefonów i dane dotyczące płatności (na przykład dane Twojej karty kredytowej).
  • Używamy tych informacji, aby zapewnić Ci nasze Usługi; na przykład, aby potwierdzić swoją tożsamość, skontaktować się z Tobą, zapewnić reklamę i marketing oraz wystawić fakturę. Używamy również tych informacji, aby upewnić się, że przestrzegamy wymogów prawnych.

Kiedy zbieramy te informacje?

  • Zbieramy dane osobowe podczas rejestracji w naszych Usługach, kiedy korzystasz z naszych Usług lub w inny sposób dostarczasz nam tych informacji.
  • Współpracujemy również z osobami trzecimi, które dostarczają nam informacji na temat sprzedawców lub potencjalnych sprzedawców, na przykład, aby pomóc nam odfiltrować sprzedawców związanych z oszustwami.

Kiedy i dlaczego udostępniamy te informacje stronom trzecim?

  • Posturepro współpracuje z różnymi stronami trzecimi i dostawcami usług, a my możemy udostępniać dane osobowe w następujących okolicznościach:
    • aby pomóc nam w prowadzeniu kampanii marketingowych i / lub reklamowych.
    • w celu zapobiegania, prowadzenia dochodzeń lub podejmowania działań w związku z działaniami niezgodnymi z prawem, podejrzewanymi nadużyciami, sytuacjami wiążącymi się z potencjalnymi zagrożeniami dla bezpieczeństwa fizycznego jakiejkolwiek osoby, naruszeniami naszych Warunków świadczenia usług lub jakiejkolwiek innej umowy związanej z Usługami lub w inny sposób wynikający z przepisów prawa.
    • spełnienia wymagań prawnych lub odpowiedzi na zgodne z prawem nakazy sądowe, wezwania, nakazy lub inne żądania władz publicznych (w tym spełnienie wymagań bezpieczeństwa narodowego lub wymogów organów ścigania).
  • Posturepro zawsze prosi o zgodę przed udostępnieniem danych osobowych stronom trzecim.
  • Posturepro jest odpowiedzialne za wszystkie dalsze przekazywanie danych osobowych stronom trzecim zgodnie z ramami Tarczy Prywatności UE-USA, ramą Tarczy Prywatności Swiss-US oraz Ustawą o ochronie danych osobowych i aktach elektronicznych Kanady (PIPEDA).

Kiedy zbieramy te informacje?

  • Zbieramy te informacje, gdy korzystasz lub korzystasz ze sklepu, na przykład podczas składania zamówienia lub rejestracji konta.
  • Zbieramy te informacje również, gdy zdecydujesz się na informacje o kasie Posturepro.
  • Ponadto współpracujemy ze stronami trzecimi, które dostarczają nam informacji o klientach naszych sprzedawców, na przykład, aby pomóc nam odfiltrować sprzedawców powiązanych z oszustwami.

Informacje z plików cookie i podobnych technologii śledzenia

Co to jest plik cookie? Plik cookie to niewielka ilość danych, które mogą zawierać niepowtarzalny identyfikator. Pliki cookie są wysyłane do przeglądarki ze strony internetowej i przechowywane na urządzeniu. Przydzielamy inny plik cookie do każdego urządzenia, które uzyskuje dostęp do naszej witryny.

Dlaczego Posturepro wykorzystuje pliki cookie i podobną technologię śledzenia?

  • Używamy plików cookie w celu rozpoznania Twojego urządzenia i zapewnienia spersonalizowanego korzystania z naszych stron internetowych lub w inny sposób za pośrednictwem Usług. Używamy również ciasteczek w ramach Usług, na przykład do obsługi koszyka zakupów w sklepach naszych handlowców.
  • Używamy również plików cookie do wyświetlania ukierunkowanych reklam Google, Facebook, Bing, SourceKnowledgei inni dostawcy zewnętrzni.
  • Nasi partnerzy reklamowi zewnętrzni korzystają z plików cookie w celu śledzenia wcześniejszych wizyt na naszych stronach internetowych i w innych miejscach w Internecie w celu wyświetlania kierowanych reklam.
  • Możemy również używać sygnalizatorów internetowych, oprogramowania do tworzenia oprogramowania i innych zautomatyzowanych metod śledzenia na naszych stronach internetowych, w komunikacji z Tobą oraz w naszych produktach i usługach, aby mierzyć wydajność i zaangażowanie.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

  • Zasadniczo przechowujemy twoje dane osobowe w całym związku z nami. Oznacza to, że zachowamy twoje dane, dopóki nie poinformujesz nas, że chcesz zakończyć współpracę z nami. Po zakończeniu współpracy z nami generalnie będziemy nadal przechowywać zarchiwizowane kopie danych osobowych w celach zgodnych z prawem oraz w celu zachowania zgodności z prawem, z wyjątkiem sytuacji, gdy otrzymamy ważne żądanie usunięcia, lub jeśli jesteś handlowcem, przerwiesz Twoje konto i twoje dane osobowe zostaną wyczyszczone zgodnie z naszym standardowym procesem oczyszczania.

Czego nie robimy z Twoimi danymi osobowymi

  • Nie udostępniamy, nie ujawniamy, nie sprzedajemy, nie wypożyczamy ani w żaden inny sposób nie przekazujemy danych osobowych innym firmom w celu marketingu ich własnych produktów lub usług.

W jaki sposób zabezpieczamy twoje dane osobowe?

  • Przestrzegamy standardów branżowych w zakresie zarządzania bezpieczeństwem informacji, aby chronić poufne informacje, takie jak informacje finansowe, własność intelektualna, dane pracowników i wszelkie inne powierzone nam dane osobowe.
  • Żadna metoda transmisji przez Internet lub metoda elektronicznego przechowywania danych nie jest bezpieczna 100%. Dlatego nie możemy zagwarantować całkowitego bezpieczeństwa Twoich danych osobowych.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące swoich danych osobowych lub niniejszych zasad, lub jeśli chcesz złożyć skargę dotyczącą sposobu przetwarzania danych osobowych przez Posturepro, skontaktuj się z Posturepro pocztą elektroniczną na adres: info@posturepro.co

Posłuchaj podcastu Posturology

Wpisz poniżej swój adres e-mail, aby natychmiast pobrać podcast Posturology.

Gratulacje! Prawie gotowe ... Aby pobrać podcast, sprawdź swoją skrzynkę pocztową (w tym folder spamu) i kliknij link weryfikacyjny w wiadomości e-mail.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!